top of page

Wie ben ik?

Betrouwbaar, ervaren en betrokken
foto.jpg

Sinds 1994 werk ik met veel plezier in het onderwijs. Alle disciplines binnen het onderwijs heb ik doorlopen: van leerkracht in het reguliere basisonderwijs, tot Intern begeleider in het VSO, teamleider en directeur in het SBO. Ik miste het werken met kinderen enorm en heb in 2019 het roer omgegooid en ben weer met kinderen gaan werken. Ik ontdekte dat ik een drive heb voor kinderen van 7 tot en met de puberleeftijd en ben zodoende ook binnen het voortgezet onderwijs aan het werk gegaan binnen Passend Onderwijs. Ik werk met individuele leerlingen, groepen en teams aan groepsvorming, weerbaarheid, motivatie en faalangst, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
 

Mijn ervaring richt zich op Passend Onderwijs, sociaal emotionele ontwikkeling en gedrag, zowel op onderwijs- als opvoedingsgebied. Ik zie uitdaging in het werken met kinderen van 7 tot 77 jaar.  Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn eigenschappen die enorm belangrijk zijn om dit goed vorm te geven. Daarnaast denk ik out of the box.

 

Mensen zijn perfect in hun imperfectie en ik zie het als een uitdaging om hieraan handvatten te geven zodat iedereen die met  leerlingen/kinderen werkt in zijn kracht komt te staan. Ook de leerlingen/kinderen zelf!

Naast mij professionele interesse, ben ik ook betrokken vanuit mijn persoonlijke situatie. Als moeder van een meerbegaafde en hoogsensitieve zoon ken ik de uitdagingen als geen ander. Ik ben steeds  meer gaan werken met kinderen en pubers die te maken hebben met hoogsensitiviteit. Dit kan een enorme uitdaging zijn voor deze kinderen, terwijl het ook een kracht kan zijn.

Mijn missie is om mensen in hun kracht zetten en hun talenten laten ontdekken. De mensen om hen heen wil ik de tools geven om met de talenten van zichzelf en anderen om te gaan. Alles vanuit positieve psychologie.

Een mooie kans om vanuit (onderwijs)coaching in te zetten op jou en je ontwikkeling. Voor jou als hoogsensitief kind, voor jou als ouder en voor jou als professional.

Marjon

bottom of page